Bordreservation på Tortilla Flats i Vejle

For at bestille bord på Tortilla Flats i Vejle kan du ringe til os på 75 72 42 22 eller bestille online ved at klikke nedenfor på den grønne boks – du får omgående bekræftelse via e-mail:

    • Hvis du ønsker at reservere bord online til i dag, skal vi have modtaget din reservation senest kl. 16:00 for at kunne garantere jer en plads.
    • Hvis I er mere end 10 personer er det en fordel at bestille maden på forhånd for a minimere ventetid.

Vi tillader os at give jeres bord til anden side, såfremt at I er mere end 20 minutter forsinket uden at give os besked.

Bestil Bord

Der er rift om pladserne – især i weekenden, så gør os og de andre Tortilla-fans den tjeneste at annullere reservationer som du ikke har brug for. Det er meget værdsat!

Hvert år holder vi 6 faste lukkedage som er 23., 24., 25., 26. & 31. December samt 1. Januar. Dertil kommer et par enkelte dage i løbet af året, hvor vi fejrer vores dejlige personale.

Vi modtager danske kroner, Euros (EUR), Dankort, Mastercard, Mastercard Debit, Visa, Visa Debit, Diners Club, Maestro og American Express. Et gebyr bliver tillagt alle transaktioner på kreditkort. Debitkort er gratis.