OM OS

Velkommen til Tortilla Flats i Vejle.

 

Siden vi slog dørene op i 1987 har vi været en familierestaurant. Familiedrevet og familievenlig. Det er stadig 1. generation som driver stedet, men 2. generation hjælper til, sammen med de ca. 25 andre kollegaer vi har på stedet.

 

Køkkenet er inspireret af Mexico, smagfuldt og krydret, men bare rolig, der er er noget for enhver på menuen, også selvom man ikke er chilli – villig. Er du til gengæld en chilientusiast, har vi også lidt i gemmerne til forkælelse af selv de mest tolerante smagsløg.

 

Fra begyndelsen har det altid været intentionen at Tortilla Flats skulle være sted, hvor der er plads til alle – både blandt gæster og personale.

 

Med tiden  har restauranten udviklet sig til en kulturel smeltedigel, og i øjeblikket har vi over 10 forskellige nationaliteter repræsenteret blandt vore kolleger, og mindst lige så mange sprog bliver talt. Selvom mangfoldigheden til tider skaber udfordringer, har vi  formået at skabe et miljø, hvor mennesker trives. I en branche hvor det gennemsnitlige ansættelsesforhold er 3 måneder, ligger vores nærmere 3 år – og flere har holdt 10 års jubilæum på stedet. Vi kalder det ‘diversitet i harmoni’ og den slags varmer vores store Tortilla-hjerter.

 

Diversiteten afspejler sig også i vores gæster, som inkluderer alt fra første teenagedate, til forretningsmøder og fester, herre/dameaftner, fødselsdage, polterabender – ja endda, bryllupper, barnedåb, konfirmationer og begravelser.

 

Hvad der oprindeligt startede 3. restaurant i en franchisekæde er i dag en selvstændig, uafhængig restaurant. I 1991 brød vi med kæden og udover navnet har vi intet med de andre restauranter at gøre.

 

Vi har et markedsføringsbudget på cirka nul kroner, for vi tror ikke på købt omtale. Vi tror på kvalitet, smil, service og atmosfære – og kombinationen deraf er et produkt som bør tale for sig selv. Den eneste reklame vi tror på er positiv omtale.

 

Hvor det er muligt forsøger vi at lade vores succes komme andre tilgode. Gennem årene har vi støttet op om mange lokale og velgørende aktiviteter. Kunst, handicapidræt, frivilligt arbejde, regnskovsindianerne og Familier med Kræftramte Børn er blot få ud af nogle af en lang række som vi har bidraget til.

 

Fra de første år hvor en travl aften var 25 gæster, bespiser vi i dag ca. 50.000 gæster årligt. Det er ikke gourmet, men et ærligt måltid lavet fra bunden af rigtige mennesker, serveret et sted hvor du kan føle dig velkommen, uanset om det er til hverdag, romantik, sorg eller fest..

 

Vi glæder os til at forkæle dig.

 

<3 <3 <3 Tortilla Teamet